Sfeerfoto Altijd inclusief skipas

Disclaimer

Disclaimer

Skistuds streeft naar correcte en actuele informatie en doet zijn uiterste best deze correct en actueel te houden. Mocht een door jouw geboekte reis toch niet meer beschikbaar zijn dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

De beschrijving van het reisaanbod is zo objectief mogelijk opgesteld. Zij geven een idee van de omgeving, het uitzicht, de afstanden, de inrichting en de afmetingen. De bij de accommodaties geplaatste foto’s zijn ter beschikking gesteld door de accommodatieverschaffers, plaatselijke VVV’s en enkele professionele fotografen. Deze foto’s dienen uitsluitend een idee te geven van de betreffende accommodatie. Niet ieder appartement, chalet of hotelkamer is hetzelfde qua afmeting, uitrusting en uitzicht en daarom kan het voorkomen dat de ter plaatse verkregen accommodatie enigszins afwijkt van de foto’s op de website.

Bij afwijkingen tussen de informatie in een brochure, advertentie of enige andere publicatie en informatie op de website is de informatie gepubliceerd op de website leidend. Voor kennelijke fouten, druk- of zetfouten kan Skistuds nooit aansprakelijk worden gesteld.

Gepubliceerde reissommen

Het aanbod van Skistuds kan zo nodig worden herroepen. Herroeping wegens correctie van kennelijke fouten in de berekening van de reissom of van andere kennelijke fouten is toegestaan. Herroeping dient zo spoedig mogelijk, doch voor 16.00 uur de volgende dag na aanvaarding te geschieden onder opgaaf van redenen. De reiziger heeft in dat geval recht op onverwijlde restitutie van eventueel betaalde gelden.

Fluid pricing

Skistuds hanteert fluid pricing. Dit houdt in dat de prijzen op deze website niet vast staan en kunnen wijzigen. Skistuds behoudt zich het recht voor om prijzen op de website dagelijks te wijzigen. Prijzen kunnen daardoor verschillen naar gelang bezetting en tijdstip van de boeking.

Daarom Skistuds

  • Bergen met feest: het hoogste feestgehalte.
  • Altijd enthousiaste Skistuds Crew aanwezig.
  • Alleen de beste wintersportgebieden.
  • Gespecialiseerd in grote groepen.