Over Skistuds

Skistuds organiseert wintersportreizen voor jongeren/studenten. Skistuds is onderdeel van Bizztravel B.V., een gerenommeerd en toonaangevend bedrijf in de Nederlandse reiswereld met al meer dan 25 jaar ervaring in wintersport.

Bij Skistuds boek je een wintersportreis inclusief skipas naar de beste hotspots van de Franse Alpen of Oostenrijk. Op de bestemming werkt Skistuds samen met La Grotte du Yeti, hierdoor is het gegarandeerd feest! Skistuds organiseert ook groepsreizen voor 20 personen en meer. Kijk voor meer informatie in het menu bovenaan de pagina.

Bizztravel is een dynamisch en toonaangevend bedrijf in de Nederlandse reiswereld, waar diverse producten onder eigen label worden samengesteld en verkocht. Dit wordt gerealiseerd door een groep enthousiaste medewerkers vanuit Groningen.

De ontwikkeling van de rechtstreekse verkoop aan consumenten via het internet is zeer succesvol geweest en zorgt ervoor dat er steeds meer mensen een fantastische vakantie bij Bizztravel beleven!

Alle informatie over Bizztravel, waaronder de waarborgorganisaties waar Bizztravel bij aangesloten is, vacatures en belangrijke redenen om bij Bizztravel een vakantie te boeken, vind je allemaal op deze pagina's.

Skistuds is onderdeel van BIZZ.COM Travelgroup
BIZZ.COM Travelgroup bestaat uit:

- Bizztravel Wintersport
- Skistuds
- Golftime
- Ferio Vakanties
- Beachmasters Jongerenreizen

BIZZ.COM Travelgroup is de overkoepelende naam voor de reisproducten van Bizztravel B.V. Bizztravel B.V. is gevestigd in Groningen waar een enthousiast team elk dag werkzaam is om de beste reisproducten samen te stellen. Bizztravel B.V. is een online touroperator. Dat betekent dat alle reizen via internet te boeken zijn.

Hier volgt een korte introductie van alle merken van de BIZZ.COM Travelgroup:


Ferio vakanties
Ferio vakanties staat voor zon- en strandvakanties op korte vliegafstand. Met Ferio vakanties vlieg je naar de stranden van de Canarische Eilanden, Turkije, Griekenland, Bulgarije, Kroatië, Portugal, Spanje en Malta. Ferio vakanties biedt de leukste vakantiebestemmingen aan voor de laagste prijzen. De naam “Ferio” komt uit de taal Esperanto en betekent 'vakantie'.


Beachmasters Jongerenreizen
Beachmasters is het jongerenmerk van Bizztravel B.V. Met Beachmasters boek je een zomerfeestvakantie naar de beste partybestemmingen in Bulgarije, Canarische Eilanden, Italië, Malta, Spanje, Griekenland, Hongarije, Portugal en Turkije. Beachmasters biedt de leukste accommodaties aan, vlakbij het strand en op loopafstand van het uitgaansleven. Ook voor eindexamenleerlingen biedt Beachmasters speciaal geselecteerde reizen aan naar de bovenstaande feestbestemmingen. Met Beachmasters wil je nooit meer naar huis!


Bizztravel Wintersport
Bizztravel Wintersport is de wintersportspecialist van de Alpen, en dat al 25 jaar! Met Bizztravel Wintersport kun je jouw skivakantie boeken naar Frankrijk, Oostenrijk, Italië en Zwitserland. Bizztravel Wintersport biedt maar liefst 800 verschillende accommodaties aan en je kunt een week, midweek of weekend gaan skiën. Bij Bizztravel Wintersport is de skipas altijd inbegrepen. Wil je met een groep van 20 personen of meer op wintersport? Bizztravel organiseert ook wintersport groepsreizen. Door onze specialisatie kunnen wij samen met jou de ideale reis samenstellen.
Golftime
Golftime biedt golfreizen en -vakanties aan naar bestemmingen in meerdere continenten. Golfreizen staat voor sportiviteit en gezelligheid en de hele dag buiten zijn. Zowel voor de echte golfliefhebber als de beginner heeft Golftime een uitgebreid aanbod, met en zonder greenfees.

Daarom Skistuds

  • Bergen met feest: het hoogste feestgehalte.
  • Altijd enthousiaste Skistuds Crew aanwezig.
  • Alleen de beste wintersportgebieden.
  • Gespecialiseerd in grote groepen.